無料カウンセリング 簡単!WEB予約
ブログ

Några kända faktauppgifter om att köpa receptfria läkemedel säkert online

No Image

2022/03/23

Några kända faktauppgifter om att köpa receptfria läkemedel säkert online

"VIPPS kommer att vara till stor fördel för kunder som behöver vara säkra på att de receptbelagda läkemedel de får kommer från legitima onlineapotek." Vid presstillfället hade 3 företag tilldelats VIPPS-ackreditering: apotek. com, Merck-Medco Rx Providers och Planet, Rx. com. Vid sitt årsmöte i juni 1999 sammanställde American Medical Organization riktlinjer för läkare som specifikt behandlar nettorecept.

Detta består av att verkligen kolla upp människor för att identifiera en medicinsk diagnos eller försäkra sig om att ett medicinskt problem faktiskt existerar. Många inom läkemedelssektorn stöder AMA:s verksamhet. "Relationen mellan läkare och även person är allvarligt avgörande," hävdar Martin Hirsch, Public Affairs Supervisor för Roche Laboratories Inc., tillverkare av Xenical. "Vi stöder standarder som säkerställer att den här anslutningen fortsätter." Med regelbundna och även frivilliga åtgärder flitiga kommer det fortfarande att vara svårt att hålla sig på toppen av olaglig försäljning av läkemedel på internet.

FDA avser att hjälpa till att öka allmänhetens förståelse med en utbildningskampanj som utbildar konsumenter om hälsa och välbefinnande, ekonomiska och även juridiska hot från onlineförsäljning av medicinska föremål. Projektet kommer på samma sätt att rikta sig till läkare och marknad. Andra federala och personliga team genomför jämförbar räckvidd."Kunder måste inse riskerna med att få receptbelagda läkemedel på internet så att de kan vara vaksamma", säger FDA:s Shuren," Allmänheten måste också förstå," tillägger han, "att det finns en kostnad att betala för att driva en illegal nätapotek.

Apoteket är certifierat att sälja receptbelagda läkemedel av den stat där det är verksamt och även svensktapotek i de stater som det marknadsför, om ett tillstånd utanför staten krävs. Efter att ha skapat ett konto måste kunderna skicka in ett legitimt recept. Läkare kan ringa in den, eller så kan användare leverera den till apoteket via fax eller post.

3 enkla fakta om kanadensiskt apotek – Certifierat onlineapotek Kanada förklarat

Recept ges vanligtvis inom 3 dagar, vanligtvis utan leveranskostnad. För en extra kostnad kommer många platser att tillhandahålla över natten. Webbplatser har vanligtvis en enhet för individer att ställa frågor till farmakologen, antingen med e-post eller ett avgiftsfritt nummer. Vad kunder kan göra, med hundratals läkemedelsdispenserande webbplatser i företaget, exakt hur kan kunder se vilka webbplatser som är legitima, särskilt när det är mycket enkelt att skapa en webbplats som verkligen ser expert ut och som också garanterar stora rabatter eller en minimalt med krångel? "Kunderna måste vara försiktiga", hävdar Jeffrey Shuren, MD, medicinsk polis på FDA:s arbetsplats för planering, förberedelser och även lagstiftning.

Du söker efter en respektabel återförsäljare. Du får remisser från vänner. Du undersöker platsen." FDA tillhandahåller dessa tips till konsumenter som köper hälso- och friskvårdsartiklar online: Inspektera med National Organization of Boards of Drug store för att identifiera om webbplatsen är en kvalificerad apotek med gott anseende (gå till webbplatsen på www. .

Köp inte från webbplatser som ger dig möjlighet att förskriva ett receptbelagt läkemedel för första gången utan en fysisk undersökning, marknadsföra ett receptbelagt läkemedel över disk eller marknadsföra läkemedel som inte är godkända av FDA. Arbeta inte med webbplatser som inte erbjuder tillgång till en registrerad farmakolog för att svara på frågor. Håll dig borta från webbplatser som inte känner igen vem du har att göra med samt tillhandahåller inte ett USA

Var försiktig med webbplatser som annonserar ett "helt nytt botemedel" för ett stort problem eller ett snabbt botemedel för ett stort antal tillstånd. Var försiktig med webbplatser som använder imponerande klingande terminologi för att dölja bristen på stor vetenskaplig forskning eller de som hävdar att regeringen, läkarkåren eller studieforskare faktiskt har konspirerat för att underkuva en produkt.

Att betala för receptbelagda läkemedel runt om i världen Fundamentals Explained

Tala med din läkare innan du använder något läkemedel för första gången. Om du misstänker att en webbplats är förbjuden kan du rapportera den till FDA genom att skicka ett e-postmeddelande till [email safeguarded]